Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük meyve kurdu görmek

Rüyada küçük meyve kurdu görmek

Rüyada küçük meyve kurdu görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, makamını garantileyeceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, güçten düşeceğine, alim ve bilge insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük meyve kurdu gördüyseniz:

  • Paranızı güvenli yerlerde tutmanız, baştan çıkartılmanızı önleyebilir.

Rüyada küçük meyve kurdu görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanlarını alt edeceğine işarettir.

Rüyada meyvede kurt görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, kara kara düşünür olacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalet eder.

Rüyada meyve içinde kurt görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada kurtlu meyve yemek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, daha fazla kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada kurtlu meyve görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, parasal anlamda rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil meyve kurdu görmek kazançlı işler yapılacağına, dedikodu edeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz meyve kurt görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada meyve kurdu görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments