Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker taşımak

Rüyada asker taşımak

Rüyada asker taşımak hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, ruhen rahatlığa erileceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine yorulur.

Rüyada asker taşımak gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerlemek istiyorsanız, mutlaka yapmalısınız.

Rüyada asker tabutu taşımak dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada asker taşımak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağ taşımak onu yalnız bırakmayacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına delalet eder.

Rüyada sırtında çuval taşımak uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, yorulacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim taşımak maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kucakta bebek taşımak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına delalettir.

Rüyada kahve taşımak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarı taşımak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments