Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağ taşımak

Rüyada yağ taşımak

Rüyada yağ taşımak elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada yağ taşımak gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız nabızları yükseltse de, size katılımda bulunmak isteyebilecek kişileri size çekebilir.

Rüyada yağ tenekesi taşımak insanların birbirine kenetleneceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine alamet eder.

Rüyada yağ taşımak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada teneke sıvı yağ görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, sevdiği birine hediye alacağına işarettir.

Rüyada teneke yağ görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada tencerede yağ görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına alamet eder.

Rüyada yağ aldırmak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada tencere içinde yağ görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağ dağıtmak endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments