Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu elma görmek

Rüyada kurtlu elma görmek

Rüyada kurtlu elma görmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına alamet eder.

Rüyada kurtlu elma gördüyseniz:

  • Belli kişiler belli pozisyonlarını değiştirmemekte kararlı olabilir veya belli bir pozisyon alabilirler.

Rüyada elmada kurt görmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu elma görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok iyi şeylere tabir olunur.

Rüyada elmada kurtçuk görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlanmış elma görmek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada elma kurdu yemek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kurtlu yeşil elma görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada kurtlu elma yemek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük elma kurdu görmek çok pişmanlık duyacağına, mutluluk ve saadete, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments