Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu yeşil elma görmek

Rüyada kurtlu yeşil elma görmek

Rüyada kurtlu yeşil elma görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu yeşil elma gördüyseniz:

  • Suçlama, eleştiri veya şikayetleriniz sonrasında karşı tarafı sakinleştirmek uzun zaman alabilir.

Rüyada kurtlu yeşil elma görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada elma kurdu yemek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına yorulur.

Rüyada elmada kurtçuk görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz elma kurt görmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Rüyada elmanın içinde kurt görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına işaret eder.

Rüyada elmada kurt görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu elma görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine yorulur.

Rüyada kurtlanmış elma görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments