Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlanmış elma görmek

Rüyada kurtlanmış elma görmek

Rüyada kurtlanmış elma görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, karasızlık yaşayacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına yorulur.

Rüyada kurtlanmış elma gördüyseniz:

  • Kıskanç olmayın, aşk konularında kıskançlıktan kaçının.

Rüyada beyaz elma kurdu görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu elma yemek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük elma kurdu görmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine yorulur.

Rüyada elmada kurtçuk görmek yetki ve söz sahibi olacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına işaret eder.

Rüyada elma kurdu yemek insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada elmada kurt görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına delalettir.

Rüyada kurtlanmış elma görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu yeşil elma görmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments