Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmada kurt görmek

Rüyada elmada kurt görmek

Rüyada elmada kurt görmek başarısızlığa düşüleceğine, geri plana düşeceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine alamet eder.

Rüyada elmada kurt gördüyseniz:

  • Süregelen bir beraberliğiniz varsa eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Rüyada kurtlu elma görmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Rüyada elma kurdu yemek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada kurtlu elma yemek ferah bir döneme girileceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma içinde kurt görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlanmış elma görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada elmada kurtçuk görmek kazancının her gün daha fazla artacağına, maddi güç sahibi olacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada elmanın içinde kurt görmek işinin de hep yürüyeceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına inanılır.

Rüyada büyük elma kurdu görmek büyük ve güzel işler yapacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments