Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük elma kurdu görmek

Rüyada büyük elma kurdu görmek

Rüyada büyük elma kurdu görmek her işi ile daha çok ses getireceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük elma kurdu gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir, şüphelerinizi bertaraf etmelisiniz.

Rüyada büyük elma kurdu görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, kazancının çok düşeceğine alamet eder.

Rüyada elmada kurt görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına işaret eder.

Rüyada kurtlu elma yemek her işinde hayırla karşılaşacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine tabir olunur.

Rüyada elma kurdu yemek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlu yeşil elma görmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada kurtlanmış elma görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine işarettir.

Rüyada elmanın içinde kurt görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına inanılır.

Rüyada beyaz elma kurdu görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments