Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçede çilek yemek

Rüyada bahçede çilek yemek

Rüyada bahçede çilek yemek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine alamet eder.

Rüyada bahçede çilek yemek gördüyseniz:

  • Seyahatlerle ilgili karışıklıklar ya da kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Rüyada bahçede çilek yemek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, elindekileri de alıp götüreceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada bahçeden çilek yemek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada bahçeden çilek toplamak endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına tabir olunur.

Rüyada çilek bahçesinden çilek toplamak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bahçede çilek görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine yorulur.

Rüyada büyük çilek yemek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, kendi işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada dalında çilek yemek helal ekmek yiyeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına yorulur.

Rüyada kuru çilek yemek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments