Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuzlar tarafından kovalanmak

Rüyada domuzlar tarafından kovalanmak

Rüyada domuzlar tarafından kovalanmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada domuzlar tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • İmkansız şeyler vaat eden oluşumlardan ya da ürünlerden uzak durun.

Rüyada domuzlar tarafından kovalanmak kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domuz tarafından kovalandığını görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine yorulur.

Rüyada domuz tarafından kovalanmak düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kovalayan domuz görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domuzun kovalamasını görmek bir işe soyunacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada domuz tarafından ısırılmak kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine işarettir.

Rüyada horoz tarafından kovalanmak ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına alamet eder.

Rüyada at tarafından kovalandığını görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments