Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurdun kovalaması görmek

Rüyada kurdun kovalaması görmek

Rüyada kurdun kovalaması görmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, kazancının düşeceğine, hayattan her istediğini alacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurdun kovalaması gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza zaman ayırın.

Rüyada kurt köpeği tarafından kovalanmak hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurtlar tarafından kovalanmak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurdun kovalaması görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalettir.

Rüyada kurt tarafından kovalanmak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurt tarafından kovalandığını görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kovada su görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kovalara su doldurmak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments