Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerler tarafından kovalanmak

Rüyada askerler tarafından kovalanmak

Rüyada askerler tarafından kovalanmak elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, ilişkilerin noktalanacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada askerler tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, parayla ilgili bir işinizi engellemesi mümkündür.

Rüyada askerler tarafından kovalanmak şansın bir türlü dönmeyeceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker tarafından kovalanmak yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ticarette şansının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kediler tarafından kovalanmak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada yengeç tarafından kovalanmak yollarını ayıracağına, verimin ve bereketin geleceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada başkası tarafından kovalanmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada bir adam tarafından kovalanmak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslanlar tarafından kovalanmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, ön plana çıkacağına delalettir.

Rüyada atlar tarafından kovalanmak rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments