Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu kestane görmek

Rüyada kurtlu kestane görmek

Rüyada kurtlu kestane görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, hayırlı bir yola girileceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu kestane gördüyseniz:

  • Yardım beklemek ya da aramak zaman kaybı olabilir.

Rüyada kurtlu kestane görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurtlu kestane yemek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına inanılır.

Rüyada kurtlanmış kestane görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına delalet eder.

Rüyada kestane kabağı görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada pişmemiş kestane görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına delalettir.

Rüyada ceviz ve kestane görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, başarılarının katlanacağına rivayet eder.

Rüyada topraktan kestane toplamak mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada deniz kestanesi yemek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments