Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kestane topladığını görmek

Rüyada kestane topladığını görmek

Rüyada kestane topladığını görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kestane topladığını gördüyseniz:

  • Diğerlerini hafife almamanızda fayda var.

Rüyada ceviz ve kestane toplamak güzel zamanlar geçireceğine, hem işinde başarılı olacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kestane topladığını görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada at kestanesi toplamak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kestane toplamak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına delalettir.

Rüyada sudan kestane toplamak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada yerden kestane toplamak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan kestane toplamak haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada topraktan kestane toplamak elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments