Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlanmış bir şey görmek

Rüyada kurtlanmış bir şey görmek

Rüyada kurtlanmış bir şey görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, beklenilen takdiri alacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine tabir olunur.

Rüyada kurtlanmış bir şey gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize alacağınız küçük bir hediye, olayı bir nebze yumuşatabilir.

Rüyada bir şeyin içinde kurt görmek yardımda bulunacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kurtlu bir şey yemek günden günde daha fazla stres yapacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kurtlanmış bir şey görmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işaret eder.

Rüyada bir şeyin kurtlandığını görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına işaret eder.

Rüyada istediğin bir şeyin olduğunu görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada mezara bir şey gömmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, geçim sıkıntısından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bir şey tamir etmek hayırlı kapılara ulaşacağına, araba alınacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir şey temizlemek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments