Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu bir şey yemek

Rüyada kurtlu bir şey yemek

Rüyada kurtlu bir şey yemek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, kötülerin uzaklaştırılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada kurtlu bir şey yemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde faydalı değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada kurtlu bir şey yemek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına tabir olunur.

Rüyada bir şeyin kurtlandığını görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine alamet eder.

Rüyada bir şeyin içinde kurt görmek anne babanın üzüntü duyacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış bir şey görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyle bir şey yemek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine tabir olunur.

Rüyada mezardan bir şey yemek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada lezzetli bir şey yemek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, ruhani önderlik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haram bir şey yemek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, bunun da geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments