Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovan görmek

Rüyada kovan görmek

Rüyada kovan görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine tabir olunur.

Rüyada kovan gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada bal arısı kovanı görmek ruhen rahatlığa erileceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine inanılır.

Rüyada arı kovanı almak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kovanla arı görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada boş kurşun kovanı görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kovan ve bal görmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına tabir olunur.

Rüyada boş arı kovanı görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arı kovanından bal çıkarmak yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına alamet eder.

Rüyada eşek arısı kovanı görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments