Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurdun ısırdığını görmek

Rüyada kurdun ısırdığını görmek

Rüyada kurdun ısırdığını görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurdun ısırdığını gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olmamak için biraz daha yavaş hareket etmekte fayda var.

Rüyada kurt köpeğinin ısırdığını görmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurt ısırdığını görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına işaret eder.

Rüyada kurdun ısırdığını görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada ayağını köpek ısırmak hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın elini ısırdığını görmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin parmaklarını ısırmak bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kazançta zarar edeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına yorulur.

Rüyada birinin boynunu ısırmak hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, kendini bunu başaracağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada timsahın birini ısırdığını görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments