Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin boynunu ısırmak

Rüyada birinin boynunu ısırmak

Rüyada birinin boynunu ısırmak mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada birinin boynunu ısırmak gördüyseniz:

  • Parayla, sağlıkla, resmi kurum ya da kuruluşlarla veya hukukla ilgili konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada birinin boynunu ısırmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boyumun uzadığını görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynundan vurulmak aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi boynundan öpmek dişe diş savaşacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada boynu kanamak sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hindi boynu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine yorulur.

Rüyada boynuna eşarp takmak işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, insanların takdirini kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini boynundan öpmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments