Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurdele kesmek

Rüyada kurdele kesmek

Rüyada kurdele kesmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, önemli kişi haline geleceğine alamet eder.

Rüyada kurdele kesmek gördüyseniz:

  • Sizi arayıp, görüşmek isteyen kimseleri reddetmemelisiniz.

Rüyada kurdele kesmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine delalettir.

Rüyada makasla kurdele kesmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kurdele kesmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı nişan kurdelesi görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kurdele görmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, kazancının da azalacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurdele takmak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kurdele görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmız kurdele görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, nefsine yenileceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments