Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurdele takmak

Rüyada kurdele takmak

Rüyada kurdele takmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, başarısızlığa düşeceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurdele takmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden nasıl yararlanabileceğinizi fark edebilirsiniz.

Rüyada kırmızı kurdele takmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine alamet eder.

Rüyada saça kurdele takmak kazalara ve belalara yakın duracağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada kurdele takmak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kurdele bağlamak zor günlerin yaşanacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, isabetli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurdeleli alyans görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmız kurdele görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalettir.

Rüyada kurdele yutmak eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına yorulur.

Rüyada yüzük ve kurdele görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments