Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurdele almak

Rüyada kurdele almak

Rüyada kurdele almak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurdele almak gördüyseniz:

  • Alacağınız eğitimler daha fazla gelir elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada yüzük ve kurdele görmek üçüncü gözünün açılacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saça kurdele takmak hayırlı zamanlar geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, bazen de rahat geçeceğine delalettir.

Rüyada beyaz kurdele görmek dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işarettir.

Rüyada gelin kurdelesi görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı nişan kurdelesi görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kurdele görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, dertlerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada kırmız kurdele görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, mutluluğa ve neşeye rivayet eder.

Rüyada söz kurdelesi görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments