Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı ters tutmak

Rüyada kuranı ters tutmak

Rüyada kuranı ters tutmak günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuranı ters tutmak gördüyseniz:

  • Sonradan bazı şeyleri telafiye çalışmak istemiyorsanız daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada kuranı ters tutmak kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına işaret eder.

Rüyada kuranı ters görmek amaçlarına nail olacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada kuranı kerimi tersten okumak etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada kuranı tersten okumak rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, isabetli kararlar alacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuran yazısını ters görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada kuranı ters giymek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine işarettir.

Rüyada kuranı kerimi tutmak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada kuran tutmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments