Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran tutmak

Rüyada kuran tutmak

Rüyada kuran tutmak dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, üzeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuran tutmak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya elinize geçen bilgiler daha parlak bir geleceğin işaretleri olabilir.

Rüyada abdestsiz kuran tutmak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, emrinde insan çalıştıracağına tabir olunur.

Rüyada kuranı kerimi elinde tutmak sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde kuranı kerim tutmak mevki kaybına uğrayacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına yorulur.

Rüyada kuran elinde tutmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, kişinin evlatlarının artacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı tutmak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına işarettir.

Rüyada kuranı kerimi tutmak yeni bir ortama gireceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada elde kuran tutmak uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, kızına daima sahip çıkacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kuranı elinde tutmak işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, borçlarının ödeneceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments