Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı ters görmek

Rüyada kuranı ters görmek

Rüyada kuranı ters görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına rivayet eder.

Rüyada kuranı ters gördüyseniz:

  • Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Rüyada kuranı ters görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuranı tersten okumak sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada kuranı ters tutmak darlığa ve yokluğa düşeceğine, sevindirici şeyler duymaya, sevdiği bazı kişileri kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerimi tersten okumak kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, günahlarının affedileceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada kuran yazısını ters görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranı ters giymek maddi gücünün yerine geleceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şeyi ters giymek başarısının artacağına, gamsız bir hayat süreceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabılarını ters giymek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments