Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olmak ateş etmek

Rüyada asker olmak ateş etmek

Rüyada asker olmak ateş etmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine rivayet eder.

Rüyada asker olmak ateş etmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya finansal durumunuzu ilgilendiren konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada asker olup ateş etmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına delalettir.

Rüyada askerlerin ateş açtığını görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına tabir olunur.

Rüyada askerlere ateş etmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada askere ateş etmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, kötü günlerin biteceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine yorulur.

Rüyada asker olmak ateş etmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada askerlerin ateş ettiğini görmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına inanılır.

Rüyada ateş eden asker görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada korlu ateş görmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments