Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş eden asker görmek

Rüyada ateş eden asker görmek

Rüyada ateş eden asker görmek başına uğursuz olayların geleceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, işlerini hafifleteceğine alamet eder.

Rüyada ateş eden asker gördüyseniz:

  • Görünen o ki, çeşit çeşit fırsata sahipsiniz.

Rüyada ateş eden asker görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada ateş eden adam görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateş eden birini görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ateş eden silah görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla ateş edeni görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, iş sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada havaya ateş eden birini görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, işlerin ters gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla ateş eden birini görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada silahla ateş edememek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, devlete hizmet etmeye alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments