Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerlere ateş etmek

Rüyada askerlere ateş etmek

Rüyada askerlere ateş etmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada askerlere ateş etmek gördüyseniz:

  • Size pahalıya patlayacak sözler vermemenizde fayda var.

Rüyada ateş eden asker görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada askerlerin ateş ettiğini görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya işaret etmektedir.

Rüyada asker olmak ateş etmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine tabir olunur.

Rüyada askere ateş etmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, büyük çaba sarfedeceğine, büyük başarılara kazanılacağına inanılır.

Rüyada askerlere ateş etmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Rüyada askerlerin ateş açtığını görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker olup ateş etmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine tabir olunur.

Rüyada ateşler içinde kalmak kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments