Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere ateş etmek

Rüyada askere ateş etmek

Rüyada askere ateş etmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, çaresiz kalacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada askere ateş etmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarda, pazarlıklarda veya yapılacak planlarda siz istediğinizi rahatça alabilirsiniz.

Rüyada asker olup ateş etmek bütçesinin daralacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada ateş eden asker görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine rivayet eder.

Rüyada asker olmak ateş etmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine alamet eder.

Rüyada askerlerin ateş ettiğini görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerlere ateş etmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerlerin ateş açtığını görmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada askere ateş etmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada ateşlenen birini görmek hastalıklarından kurtulacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments