Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker oldu unu görmek

Rüyada asker oldu unu görmek

Rüyada asker oldu unu görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, bütçesinin daralacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine inanılır.

Rüyada asker oldu unu gördüyseniz:

  • Paranızı büyüme potansiyeli olan konulara yatırmanızda fayda var.

Rüyada asker oldu unu görmek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine inanılır.

Rüyada unutarak orucunu bozmak mutluluğun ve kazancın azalacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, variyetini çoğaltacağına rivayet eder.

Rüyada unutulmuş para bulmak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, zorlukları teker teker aşacağına delalettir.

Rüyada ölüden un almak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada una basmak yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada unlu ekmek görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada un helvası almak bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına inanılır.

Rüyada buğday un görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments