Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurana el bastırmak

Rüyada kurana el bastırmak

Rüyada kurana el bastırmak mutluluk ve huzur bulacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurana el bastırmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya ailenizle paylaşabileceğiniz değerli bilgileriniz var.

Rüyada kurana el bastırmak sorununu kolayca çözeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anahtar bastırmak maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada fotoğraf bastırmak yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine alamet eder.

Rüyada düğün davetiyesi bastırmak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine inanılır.

Rüyada davetiye bastırmak işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurana el sürmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına tabir olunur.

Rüyada ölünün elinde kuran görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin elinde kuran görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments