Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf bastırmak

Rüyada fotoğraf bastırmak

Rüyada fotoğraf bastırmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, kısmetlerinin açılacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada fotoğraf bastırmak gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlar da söz konusu olabilir.

Rüyada fotoğraf bastırmak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, insanlarla bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada kurana el bastırmak bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, yüzünü güldüreceğine, ticarette ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada davetiye bastırmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada düğün davetiyesi bastırmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, günlerini hastanede geçireceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada anahtar bastırmak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle fotoğraf çekildiğini görmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin fotoğrafına bakmak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı fotoğraf makinesi görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments