Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tokanın kırılması görmek

Rüyada tokanın kırılması görmek

Rüyada tokanın kırılması görmek başarısının azalacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine delalettir.

Rüyada tokanın kırılması gördüyseniz:

  • Herkesin belli konularda aynı şapka altında toplanmasını bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada kırılan toka görmek afiyete ereceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, bankadaki hesabının kabaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tokanın kırıldığını görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada tokanın kırılmasını görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, tecrübe kazandıracağına delalet eder.

Rüyada tokanın kırılması görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada kırılmış toka görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada toka seçmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına alamet eder.

Rüyada siyah toka görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına alamet eder.

Rüyada toka takmak sıkıntılı günler geçireceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments