Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük takmaya çalışmak

Rüyada yüzük takmaya çalışmak

Rüyada yüzük takmaya çalışmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, geçim derdinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzük takmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Maddi açıda bazı endişeleriniz olabilir, sözel anlaşmalar yaparken dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada yüzük takmaya çalışmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada sütyen takmaya çalışmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada küpe takmaya çalışmak tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına işaret eder.

Rüyada yüzüğü takmamak hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işarettir.

Rüyada yüzük takmamak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine yorulur.

Rüyada yüzük takmış birini görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalettir.

Rüyada yüzük takma görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada yüzük takmayı görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments