Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma ayak görmek

Rüyada takma ayak görmek

Rüyada takma ayak görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takma ayak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınız kanalıyla yeni gelirler elde etmenin yolları bulunabilir.

Rüyada takma ayak görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına inanılır.

Rüyada yüzük takmasını görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine işarettir.

Rüyada takma dişi kaybetmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine rivayet eder.

Rüyada takma kirpik takmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, terfi alacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada takma dişlerinin çıktığını görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine inanılır.

Rüyada takma tırnak takmak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın takmış birini görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada takma kol görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments