Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpe almak

Rüyada küpe almak

Rüyada küpe almak kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, kısmetinin de açılacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada küpe almak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı tartışmalar yaşamanız olasıdır.

Rüyada taşlı altın küpe görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, hayatının da düzene gireceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada küpek gürmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına rivayet eder.

Rüyada birisine küpe görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, hayra ve esenliğe, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada gümüş taşlı küpe görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın küpe kaybedip bulmak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşının küpe taktığını görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada paslı küpe görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine tabir olunur.

Rüyada altın küpe yutmak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, istediklerini elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments