Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine küpe görmek

Rüyada birisine küpe görmek

Rüyada birisine küpe görmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, zararın telafi edileceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birisine küpe gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada taşlı küpe almak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada inci küpe aramak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada küpeyi ters takmak hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada altın sarısı küpe görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, sevdiği birine hediye alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendine küpe takmak zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada küpeli kiraz görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada küpenin kırılması görmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, işlerinin bozulacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kırılmış küpe görmek kısmetli bir kişi olunacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments