Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada künye vermek

Rüyada künye vermek

Rüyada künye vermek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada künye vermek gördüyseniz:

  • Normal koşullarda her şey yolunda gibi görünse bile, daha detaycı olmanız gerekiyor.

Rüyada kola künye takmak maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, kazancının her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada altın künye almak üzgün olacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, makamından olacağına alamet eder.

Rüyada altın bilezik ve künye görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada altın künye görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına yorulur.

Rüyada birinden künye almak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine delalet eder.

Rüyada künye bulmak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş künye almak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada altın künye satmak kazancın katbekat arttırılacağına, huzursuzlukların son bulacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments