Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın künye almak

Rüyada altın künye almak

Rüyada altın künye almak atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada altın künye almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin size karşı olan tutumlarını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada altın künye kaybetmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına inanılır.

Rüyada altın künye bulmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine işarettir.

Rüyada altın künye hediye almak işinin ehli olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına işaret eder.

Rüyada altın bilezik ve künye görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, ters giden olayların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunda altın künye görmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, yiyip içeceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın künye takmak çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada altın künye görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada altın künye ve yüzük görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments