Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bilezik ve künye görmek

Rüyada altın bilezik ve künye görmek

Rüyada altın bilezik ve künye görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada altın bilezik ve künye gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir, keşifler yapabilirsiniz.

Rüyada altın bilezik ve künye görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın künye bilezik görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, işinin başından ayrılmayacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine rivayet eder.

Rüyada kola altın künye takmak olumsuz olaylar yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine işarettir.

Rüyada altın künyeler takmak ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, kazançlı kapıların açılacağına, makamının ve ününün artacağına yorulur.

Rüyada altın künye hediye almak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, ekmek bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolunda altın künye görmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada altın künye görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına inanılır.

Rüyada altın bebek künyesi görmek helal rızık yiyeceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, başarılı bir kişi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments