Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kundak bezi görmek

Rüyada kundak bezi görmek

Rüyada kundak bezi görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, sıkıntıya düşüreceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine tabir olunur.

Rüyada kundak bezi gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda duygular ortaya çıkabilir veya işin içine karışabilir.

Rüyada kundak bezi görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada siyah kundak görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kundaktaki bebeği kucağa almak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada mavi kundak görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine işarettir.

Rüyada bebek kundağı görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada kundakta bebek kucaklamak eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada mavi kundaklı bebek görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kucağında kundaklı bebek görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, ne yöne gideceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments