Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağında kundaklı bebek görmek

Rüyada kucağında kundaklı bebek görmek

Rüyada kucağında kundaklı bebek görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kucağında kundaklı bebek gördüyseniz:

  • Politik veya inaçlarla ilgili tartışmalar girmemelisiniz.

Rüyada kucağında kundakta bebek görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kucağında kundaklı bebek görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kundaktaki bebeği kucağa almak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, yüksek makamlara geleceğine, en pahalı evlerde oturacağına delalet eder.

Rüyada kundakta bebek emzirmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, öz güveninin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kundakta ikiz bebek görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek kundağı görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına yorulur.

Rüyada beyaz kundaklı bebek görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kundakta erkek bebek görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments