Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kundaktaki bebeği kucağa almak

Rüyada kundaktaki bebeği kucağa almak

Rüyada kundaktaki bebeği kucağa almak başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, büyük problemler yaşanacağına, başka alanlara yöneleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kundaktaki bebeği kucağa almak gördüyseniz:

  • Eski düşünce sistemleri veya artık işe yaramadığını düşündüğümüz konular rafa kaldırılabilir.

Rüyada kundaktaki bebeği kucağa almak yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına delalet eder.

Rüyada kucağında kundakta bebek görmek işinden geri kalacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına yorulur.

Rüyada kucağında kundaklı bebek görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kundakta ağlayan bebek görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada bebek kundağı görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada kundakta bebek emzirmek zenginlik içinde olacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına inanılır.

Rüyada yeni doğmuş kundakta bebek görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kundakta erkek bebek görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments