Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumlu denizde yüzmek

Rüyada kumlu denizde yüzmek

Rüyada kumlu denizde yüzmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kumlu denizde yüzmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz herhangi birisinin dikkatini kolaylıkla çekebilirsiniz.

Rüyada kumlu denizde yüzmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada kumlu suda yüzmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kumda yüzmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, yeni bir ev alınacağına tabir olunur.

Rüyada kumun içinde yüzmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, sağlık sorunlarının artacağına inanılır.

Rüyada kum içinde yüzmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında kum görmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına delalet eder.

Rüyada deniz kumuna batmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, övgü dolu sözler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz kumu kazmak kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, bolluk içinde yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments