Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabının içinde kum görmek

Rüyada ayakkabının içinde kum görmek

Rüyada ayakkabının içinde kum görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, zorlukların artacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabının içinde kum gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırmanın ya da bazı olayları zorlamanın yarardan çok zararı olabilir.

Rüyada ayakkabı içinde kum görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada ayakkabının içinde kum görmek para kazanmasına da vesile olacağına, başına türlü belalar geleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumlu ayakkabı görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabıdan kum çıkarmak bazı kaynakların tükeneceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, özel hayatında sessizleşeceğine yorulur.

Rüyada kum içinde bozuk para görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oda içinde kum görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumun içinde yürümek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kum içinde altın bulmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments