Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumlu dağ görmek

Rüyada kumlu dağ görmek

Rüyada kumlu dağ görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine alamet eder.

Rüyada kumlu dağ gördüyseniz:

  • Artık daha fazla ciddiye alındığınızı görebilirsiniz.

Rüyada kum dağı görmek çirkin amellere, hayırlı haberler getireceğine, fakirlik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kumlu dağ görmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet eder.

Rüyada kumdan dağ görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada kumda yürüdüğünü görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada avuç içinde kum görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada kum içinde bozuk para görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın kum görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kumda yüzmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments