Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kum görmek

Rüyada altın kum görmek

Rüyada altın kum görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, masa başı bir işe gireceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, bol nimete kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada altın kum gördüyseniz:

  • Zarafetiniz pek çok konunun anahtarı olabilir.

Rüyada altın kum görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, isteklerini yerine geleceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada kum içinde altın bulmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum yığını altında kalmak karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına inanılır.

Rüyada kum gibi altın görmek bolluk ve bereket göreceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumdan altın görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, hayırlı bir yola girileceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada altın rengi kum görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ümitlerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kum altında kalmak zaman zaman kişiyi ezeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada kumun altında kalmak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, işini layığı ile yerine getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments