Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum cekmek

Rüyada kum cekmek

Rüyada kum cekmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, özgüveninin artacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kum cekmek gördüyseniz:

  • Kendinizi açıkça ifade etmeye çalışırken kötü bir durumda kalmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada kum adam görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada kum fırtınasının içinde kalmak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada kumlu su görmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada sıcak kumda yürümek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, bundan hayır göreceğine işarettir.

Rüyada beyaz deniz kumu görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kum attığını görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kum yılanı görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kumdan kale yapmak bazı konser etkinliklerine katılacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments