Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde kum görmek

Rüyada evinde kum görmek

Rüyada evinde kum görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, kendi işine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada evinde kum gördüyseniz:

  • Rakipler veya arkadaşlar kan ter içinde merdivenlerin ilk basamaklarında olmasına rağmen, siz teras düzenlemesi yapmak üzere çatıyı teftişte olabilirsiniz.

Rüyada evin içinde kum görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada evin önünde kum görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına inanılır.

Rüyada evinde kum görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına rivayet eder.

Rüyada kum çimento görmek talihinizin artacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada ıslak deniz kumu görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kum elediğini görmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, saadetinin yükseleceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada bir avuç kum görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kum saati görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments