Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı beyaz kumaş görmek

Rüyada kırmızı beyaz kumaş görmek

Rüyada kırmızı beyaz kumaş görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı beyaz kumaş gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler tekrar sizinle görüşmek veya bir arada olmak isteyebilirler.

Rüyada kırmızı beyaz kumaş görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, dinde bilginleşeceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kadife kumaş görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kumaş görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı saten kumaş görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, hobilerine eğileceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı ipek kumaş görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, can derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada beyaz kumaş almak ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, başarılarının sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kumaş kesmek nasibin de kısmetlerin de artacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, büyük tartışmaların yapılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kumaşlar görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments